Cithakan:Gutenberg/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
iki dhokumentasi anak-kaca kanggo Cithakan:Gutenberg.
It contains usage information, kategori lan kontèn liya sing dudu bagéan saka cithakan artikel asli.
Kanggo mirsani cithakan artikel asliné, pirsani Cithakan:Gutenberg.

Iki cithakan sing dipigunakaké kanggo ngasilaké pranala menyang Proyèk Gutenberg. Cithakan iki khusus dipigunakaké mung kanggo artikel-artikel BUKU.

Kanggo ngubungaké menyang dhaptar PENGARANG ing Proyèk Gutenberg, pigunakna Cithakan:Gutenberg author.

Cara panggunaan[besut sumber]

  1. Bukak situs web Project Gutenberg.
  2. Golèka kaca kanggo buku sing péngin Panjenengan hubungaké.
  3. Pirsani EText-No. lan irah-irahan Buku mau.
  4. Sunting artikelé ing Wikipedia lan tambahna cithakan Gutenberg. Isi parameter no mawa data saka EText-No. lan parameter name diisèkaké mawa jeneng buku mau.

Conto panggunaan sing bener[besut sumber]

{{gutenberg|no=2383|name=The Canterbury Tales and Other Poems}}
{{gutenberg|no=2383|name=The Canterbury Tales and Other Poems ''oleh Geoffrey Chaucer''}}