Cithakan:Grey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

{{{1}}}

Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]
{{grey|tes}}

Ngasilake: tes