Cithakan:Geobox

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Geobox
Template documentation[create]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Geobox&oldid=791975"