Cithakan:FlagIOC

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [buwang]

Panggunaan[besut sumber]

{{flagIOC|code|games|athletes}}

Cithakan iki dianggo nuduhaké gambar gendéra cilik lan jeneng negara, kanthi wikilink menyang kaca artikel negara kasebut ing olimpiade.

Tuladha[besut sumber]

  • {{flagIOC|USA}} United States
  • {{flagIOC|GER|Winter}} Germany
  • {{flagIOC|ESP|2004 Summer}} Spain
  • {{flagIOC|CHN|2006 Winter}} China
  • {{flagIOC|CAN|1924 Winter}} Canada
  • {{flagIOC|GRE|2004 Summer|441}} Greece (441)