Cithakan:Ethnologue16

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Lewis, M. Paul, ed. (2009). Ethnologue: Languages of the World (ka-16 ed.). Dallas, Texas: SIL International.

Dhokumèntasi cithakan[gawé]