Cithakan:Ethnologue

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ethnologue ing Ethnologue

Panggunaan[besut sumber]

{{Ethnologue
|code=
|label=
}}

Label asipat opsional. Yèn diilangaké, jeneng kaca bakal dianggo.