Cithakan:Editintro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ingkang kedah dipun gatekaken.!
* Judul/subyek pesen menika mboten usah dipun gantos.
* Menawi dèrèng wonten, mangga ngetik tandha tilda menika ~~~~ wonten akir pesen panjenengan.
Pesen panjenengan otomatis dipun tambahaken wonten akir daftar. Sugeng nggabung wonten Wikipedia, mugi-mugi panjenengan saged betah lan kerasan ngrambahi situs menika.