Cithakan:Country data Wewengkon Samodra Indhi Britani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Wewengkon Samodra Indhi Britani iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Commissioner of the British Indian Ocean Territory.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Wewengkon Samodra Indhi Britani Jeneng artikel pokok (Wewengkon Samodra Indhi Britani)
flag alias Flag of the Commissioner of the British Indian Ocean Territory.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Commissioner of the British Indian Ocean Territory.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1976Flag of the United Kingdom.svgFlag of the United Kingdom.svg
1990Flag of the British Indian Ocean Territory 1990.svgFlag of the British Indian Ocean Territory 1990.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
IOT (view) IOT Wewengkon Samodra Indhi Britani

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Wewengkon Samodra Indhi Britani

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo