Cithakan:Country data Vènezuéla

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Vènezuéla iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Venezuela.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Vènezuéla Jeneng artikel pokok (Vènezuéla)
flag alias Flag of Venezuela.svg Jeneng gambar (File:Flag of Venezuela.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1836Flag of Venezuela (1836–1859).svgFlag of Venezuela (1836–1859).svg
1859Flag of Venezuela (1859–1863).svgFlag of Venezuela (1859–1863).svg
1863Flag of Venezuela (1863–1905).svgFlag of Venezuela (1863–1905).svg
1905Flag of Venezuela (1905–1930).svgFlag of Venezuela (1905–1930).svg
1930Flag of Venezuela (1930–1954).svgFlag of Venezuela (1930–1954).svg
1954Flag of Venezuela (1954–2006).svgFlag of Venezuela (1954–2006).svg
stateFlag of Venezuela (state).svgFlag of Venezuela (state).svg
navalFlag of Venezuela (state).svgFlag of Venezuela (state).svg
air forceFlag of the Venezuelan Air Force.pngFlag of the Venezuelan Air Force.png
armyFlag of the Venezuelan Army.pngFlag of the Venezuelan Army.png

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
VEN (view) VEN Vènezuéla

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Vènezuéla}} Vènezuéla
  • {{flagicon|Vènezuéla}}Vènezuéla

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Vènezuéla|1836}} Vènezuéla
  • {{flagicon|Vènezuéla|1836}}Vènezuéla

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|VEN}}Vènezuéla
  • {{flagcountry|VEN}} Vènezuéla
  • {{flag|VEN}} VEN


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Vènezuéla

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo