Cithakan:Country data Utah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Utah iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Utah.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Utah Jeneng artikel pokok (Utah)
flag alias Flag of Utah.svg Jeneng gambar (File:Flag of Utah.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1850US flag 30 stars.svgUS flag 30 stars.svg
1851U.S. flag, 31 stars.svgU.S. flag, 31 stars.svg
1858US flag 32 stars.svgUS flag 32 stars.svg
1859US flag 33 stars.svgUS flag 33 stars.svg
1861US flag 34 stars.svgUS flag 34 stars.svg
1863US flag 35 stars.svgUS flag 35 stars.svg
1865US flag 36 stars.svgUS flag 36 stars.svg
1867US flag 37 stars.svgUS flag 37 stars.svg
1877Flag of the United States (1877-1890).svgFlag of the United States (1877-1890).svg
1890US flag 43 stars.svgUS flag 43 stars.svg
1891US flag 44 stars.svgUS flag 44 stars.svg
1896US flag 45 stars.svgUS flag 45 stars.svg
1903Flag of Utah (1903–1913).svgFlag of Utah (1903–1913).svg
1913Flag of Utah (1913-2011).svgFlag of Utah (1913-2011).svg


Conto panggunané

  • {{flag|Utah}} Utah
  • {{flagicon|Utah}}Utah

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Utah|1850}} Utah
  • {{flagicon|Utah|1850}}Utah



DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Utah

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo