Cithakan:Country data Tiongkok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Tiongkok iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the People's Republic of China.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Tiongkok Jeneng artikel pokok (Tiongkok)
flag alias Flag of the People's Republic of China.svg Jeneng gambar (File:Flag of the People's Republic of China.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1889Flag of the Qing Dynasty (1889-1912).svgFlag of the Qing Dynasty (1889-1912).svg
1912Flag of China (1912–1928).svgFlag of China (1912–1928).svg
1929Flag of the Republic of China.svgFlag of the Republic of China.svg
militaryPeople's Liberation Army Flag of the People's Republic of China.svgPeople's Liberation Army Flag of the People's Republic of China.svg
navalNaval Ensign of the People's Republic of China.svgNaval Ensign of the People's Republic of China.svg
air forceAir Force Flag of the People's Republic of China.svgAir Force Flag of the People's Republic of China.svg
armyGround Force Flag of the People's Republic of China.svgGround Force Flag of the People's Republic of China.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
CHN (view) CHN Tiongkok
Républik Rakyat Tiongkok (view)Cithakan:Country data Républik Rakyat TiongkokCithakan:Country data Républik Rakyat Tiongkok
Tiongkok, Républik Rakyat (view)Cithakan:Country data Tiongkok, Républik RakyatCithakan:Country data Tiongkok, Républik Rakyat
Tiongkok (Républik Rakyat) (view)Cithakan:Country data Tiongkok (Républik Rakyat)Cithakan:Country data Tiongkok (Républik Rakyat)
RRC (view) RRC Tiongkok

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Tiongkok}} Tiongkok
  • {{flagicon|Tiongkok}}Tiongkok

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Tiongkok|1889}} Tiongkok
  • {{flagicon|Tiongkok|1889}}Tiongkok

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|CHN}}Tiongkok
  • {{flagcountry|CHN}} Tiongkok
  • {{flag|CHN}} CHN

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Tiongkok

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo