Cithakan:Country data Thai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Thai iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Thailand.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Thai Jeneng artikel pokok (Thai)
flag alias Flag of Thailand.svg Jeneng gambar (File:Flag of Thailand.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1855Flag of Siam (1855).svgFlag of Thailand 1855.svg
1916Flag of Siam (1916).svgFlag of Thailand (1916).svg
navalNaval Ensign of Thailand.svgNaval Ensign of Thailand.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Panji anggegana bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Air force ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
THA (view) THA Thai
Thailand (view) Thailand Thai
Tanah Thai (view) Tanah Thai Thai

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Thai}} Thai
  • {{flagicon|Thai}}Thai

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Thai|1855}} Thai
  • {{flagicon|Thai|1855}}Thai

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|THA}}Thai
  • {{flagcountry|THA}} Thai
  • {{flag|THA}} THA


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Thai

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo