Cithakan:Country data TPE

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data TPE iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Taiwan Jeneng artikel pokok (Taiwan)
flag alias Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg Jeneng gambar (File:Flag of Chinese Taipei for Olympic games.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
deafFlag of Chinese Taipei for Deaf.pngFlag of Chinese Taipei for Deaf.png
ParalympicChinese Taipei Paralympic Flag.svgChinese Taipei Paralympic Flag.svg
univFlag of Chinese Taipei for Universiade.svgFlag of Chinese Taipei for Universiade.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
TPE (view) TPE Taiwan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|TPE}} TPE
  • {{flagicon|TPE}}Taiwan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|TPE|deaf}} TPE
  • {{flagicon|TPE|deaf}}Taiwan

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|TPE}}Taiwan
  • {{flagcountry|TPE}} Taiwan
  • {{flag|TPE}} TPE

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data TPE

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo