Cithakan:Country data Sint Maarten

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Sint Maarten iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Sint Maarten.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Sint Maarten Jeneng artikel pokok (Sint Maarten)
flag alias Flag of Sint Maarten.svg Jeneng gambar (File:Flag of Sint Maarten.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
SXM (view)Cithakan:Country data SXMCithakan:Country data SXM

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Sint Maarten}} Sint Maarten
  • {{flagicon|Sint Maarten}}Sint Maarten

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Sint Maarten

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo