Cithakan:Country data Républik Kongo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Républik Kongo iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Republic of the Congo.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Républik Kongo Jeneng artikel pokok (Républik Kongo)
shortname alias Kongo (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of the Republic of the Congo.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Republic of the Congo.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1970Flag of the People's Republic of Congo.svgFlag of the People's Republic of Congo.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
COG (view) COG Kongo
CGO (view) CGO Kongo
Kongo, Républik (view) Kongo, Républik Kongo
Kongo (view) Kongo Kongo
Kongo-Brazzaville (view) Kongo-Brazzaville Kongo

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Républik Kongo}} Républik Kongo
  • {{flagicon|Républik Kongo}}Républik Kongo
  • {{flagcountry|Républik Kongo}} Kongo

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Républik Kongo|1970}} Républik Kongo
  • {{flagicon|Républik Kongo|1970}}Républik Kongo

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|COG}}Républik Kongo
  • {{flagcountry|COG}} Kongo
  • {{flag|COG}} COG

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Républik Kongo

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo