Cithakan:Country data PBB

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data PBB iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the United Nations.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias PBB Jeneng artikel pokok (PBB)
flag alias Flag of the United Nations.svg Jeneng gambar (File:Flag of the United Nations.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1945Flag of the United Nations (1945-1947).svgFlag of the United Nations (1945-1947).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
UN (view) UN PBB
UNO (view) UNO PBB
the United Nations (view) the United Nations PBB

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|PBB}} PBB
  • {{flagicon|PBB}}PBB

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|PBB|1945}} PBB
  • {{flagicon|PBB|1945}}PBB

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|UN}}PBB
  • {{flagcountry|UN}} PBB
  • {{flag|UN}} UN


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data PBB

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo