Cithakan:Country data Ostenrik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Ostenrik iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Austria.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Ostenrik Jeneng artikel pokok (Ostenrik)
flag alias Flag of Austria.svg Jeneng gambar (File:Flag of Austria.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
empireFlag of the Habsburg Monarchy.svgFlag of the Habsburg Monarchy.svg
stateFlag of Austria (state).svgFlag of Austria (state).svg
warAustria-Hungary-flag-1869-1914-naval-1786-1869-merchant.svgAustria-Hungary-flag-1869-1914-naval-1786-1869-merchant.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
AUT (view) AUT Ostenrik
Archduchy of Austria (view) Archduchy of Austria Ostenrik

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Ostenrik}} Ostenrik
  • {{flagicon|Ostenrik}}Ostenrik

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Ostenrik|empire}} Ostenrik
  • {{flagicon|Ostenrik|empire}}Ostenrik

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|AUT}}Ostenrik
  • {{flagcountry|AUT}} Ostenrik
  • {{flag|AUT}} AUT

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Ostenrik

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo