Cithakan:Country data Micronesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Micronesia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Federated States of Micronesia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Federasi Mikronesia Jeneng artikel pokok (Federasi Mikronesia)
flag alias Flag of Micronesia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Micronesia.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
FSM (view)Cithakan:Country data FSMCithakan:Country data FSM
MIC (view)Cithakan:Country data MICCithakan:Country data MIC
Micronesia (view) Micronesia Federasi Mikronesia
Federated States of Micronesia (view)Cithakan:Country data Federated States of MicronesiaCithakan:Country data Federated States of Micronesia
Mikronesia (view)Cithakan:Country data MikronesiaCithakan:Country data Mikronesia

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Micronesia}} Micronesia
  • {{flagicon|Micronesia}}Federasi Mikronesia

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Micronesia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo