Cithakan:Country data Mecklenburg-Vorpommern

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Mecklenburg-Vorpommern iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Mecklenburg-Western Pomerania.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Mecklenburg-Vorpommern Jeneng artikel pokok (Mecklenburg-Vorpommern)
flag alias Flag of Mecklenburg-Western Pomerania.svg Jeneng gambar (File:Flag of Mecklenburg-Western Pomerania.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
stateFlag of Mecklenburg-Western Pomerania (state).svgFlag of Mecklenburg-Western Pomerania (state).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
DE-MV (view)Cithakan:Country data DE-MVCithakan:Country data DE-MV

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Mecklenburg-Vorpommern|state}} Mecklenburg-Vorpommern
  • {{flagicon|Mecklenburg-Vorpommern|state}}Mecklenburg-Vorpommern

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Mecklenburg-Vorpommern

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo