Cithakan:Country data Lower Saxony

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Lower Saxony iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Lower Saxony.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Lower Saxony Jeneng artikel pokok (Lower Saxony)
flag alias Flag of Lower Saxony.svg Jeneng gambar (File:Flag of Lower Saxony.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
Niedersachsen (view)Cithakan:Country data NiedersachsenCithakan:Country data Niedersachsen
DE-NI (view)Cithakan:Country data DE-NICithakan:Country data DE-NI

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Lower Saxony}} Lower Saxony
  • {{flagicon|Lower Saxony}}Lower Saxony

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Lower Saxony

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo