Cithakan:Country data Kyrgyzstan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kyrgyzstan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Kyrgyzstan.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kirgizstan Jeneng artikel pokok (Kirgizstan)
flag alias Flag of Kyrgyzstan.svg Jeneng gambar (File:Flag of Kyrgyzstan.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
KGZ (view)Cithakan:Country data KGZCithakan:Country data KGZ
Kyrgyzstan (view) Kyrgyzstan Kirgizstan
Kirgistan (view)Cithakan:Country data KirgistanCithakan:Country data Kirgistan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kyrgyzstan}} Kyrgyzstan
  • {{flagicon|Kyrgyzstan}}Kirgizstan

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kyrgyzstan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo