Cithakan:Country data Kosta Rika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kosta Rika iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Costa Rica.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kosta Rika Jeneng artikel pokok (Kosta Rika)
flag alias Flag of Costa Rica.svg Jeneng gambar (File:Flag of Costa Rica.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1839Flag of Costa Rica (1838-1840).svgFlag of Costa Rica (1839-1848).svg
1848Flag of Costa Rica (1848-1906).svgFlag of Costa Rica (1848-1906).svg
stateFlag of Costa Rica (state).svgFlag of Costa Rica (state).svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
CRI (view)Cithakan:Country data CRICithakan:Country data CRI
CRC (view) CRC Kosta Rika

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kosta Rika}} Kosta Rika
  • {{flagicon|Kosta Rika}}Kosta Rika

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kosta Rika|1839}} Kosta Rika
  • {{flagicon|Kosta Rika|1839}}Kosta Rika

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kosta Rika

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo