Cithakan:Country data Kingdom of Great Britain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kingdom of Great Britain iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Great Britain (1707–1800).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kerajaan Britania Raya Jeneng artikel pokok (Kerajaan Britania Raya)
shortname alias Great Britain (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Great Britain (1707-1800).svg Jeneng gambar (File:Flag of Great Britain (1707-1800).svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
blueBlue Ensign of Great Britain (1707-1800).svgBlue Ensign of Great Britain (1707-1800).svg
redRed Ensign of Great Britain (1707-1800).svgRed Ensign of Great Britain (1707-1800).svg
navalNaval Ensign of Great Britain (1707–1800).svgNaval Ensign of Great Britain (1707-1800).svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

  • {{navy|Kingdom of Great Britain}} Royal Navy
  • {{flagicon|Kingdom of Great Britain|naval}}Kerajaan Britania Raya

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
Kingdom of Great Britain (view) Kingdom of Great Britain Great Britain

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kingdom of Great Britain

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo