Cithakan:Country data Kapuloan Turks lan Caicos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Turks lan Caicos iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Turks and Caicos Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Turks lan Caicos Jeneng artikel pokok (Kapuloan Turks lan Caicos)
flag alias Flag of the Turks and Caicos Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Turks and Caicos Islands.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
TCA (view) TCA Kapuloan Turks lan Caicos
Turks and Caicos Islands (view)Cithakan:Country data Turks and Caicos IslandsCithakan:Country data Turks and Caicos Islands

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Turks lan Caicos

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo