Cithakan:Country data Kapuloan Marsyal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Marsyal iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Marshall Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Marsyal Jeneng artikel pokok (Kapuloan Marsyal)
flag alias Flag of the Marshall Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Marshall Islands.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1944Flag of the United States (1912-1959).svgUS flag 48 stars.svg
1947Flag of the United Nations (1945-1947).svgFlag of the United Nations (1945-1947).svg
1948Flag of the United Nations.svgFlag of the United Nations.svg
1959US flag 49 stars.svgUS flag 49 stars.svg
1960Flag of the United States.svgFlag of the United States.svg
1965Flag of the Trust Territory of the Pacific Islands.svgFlag of the Trust Territory of the Pacific Islands.svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
MHL (view) MHL Kapuloan Marsyal
Marshall Islands (view) Marshall Islands Kapuloan Marsyal

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Marsyal}} Kapuloan Marsyal
  • {{flagicon|Kapuloan Marsyal}}Kapuloan Marsyal

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kapuloan Marsyal|1944}} Kapuloan Marsyal
  • {{flagicon|Kapuloan Marsyal|1944}}Kapuloan Marsyal

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Marsyal

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo