Cithakan:Country data Kapuloan Marshall

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Marshall iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Marshall Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Marshall Jeneng artikel pokok (Kapuloan Marshall)
flag alias Flag of the Marshall Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Marshall Islands.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
MHL (view) MHL Kapuloan Marshall
Marshall Islands (view) Marshall Islands Kapuloan Marshall

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Marshall}} Kapuloan Marshall
  • {{flagicon|Kapuloan Marshall}}Kapuloan Marshall

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Marshall

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo