Cithakan:Country data Kapuloan Falklan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Kapuloan Falklan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Falkland Islands.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kapuloan Falklan Jeneng artikel pokok (Kapuloan Falklan)
flag alias Flag of the Falkland Islands.svg Jeneng gambar (File:Flag of the Falkland Islands.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1876Flag of the Falkland Islands (1876–1925).svgFlag of the Falkland Islands (1876–1925).svg
1925Flag of the Falkland Islands (1925–1948).svgFlag of the Falkland Islands (1925–1948).svg
1948Flag of the Falkland Islands (1948–1999).svgFlag of the Falkland Islands (1948–1999).svg
EnsignCivil Ensign of the Falkland Islands.svgCivil Ensign of the Falkland Islands.svg
Ensign-1948Civil Ensign of the Falkland Islands (1999).svgCivil Ensign of the Falkland Islands (arms within disk).svg
GovernorFlag of the Governor of the Falkland Islands.svgFlag of the Governor of the Falkland Islands.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
FLK (view) FLK Kapuloan Falklan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Kapuloan Falklan}} Kapuloan Falklan
  • {{flagicon|Kapuloan Falklan}}Kapuloan Falklan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Kapuloan Falklan|1876}} Kapuloan Falklan
  • {{flagicon|Kapuloan Falklan|1876}}Kapuloan Falklan

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Kapuloan Falklan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo