Cithakan:Country data Israèl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Israèl iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Israel.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Israèl Jeneng artikel pokok (Israèl)
flag alias Flag of Israel.svg Jeneng gambar (File:Flag of Israel.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
civilCivil Ensign of Israel.svgCivil Ensign of Israel.svg
tsahalFlag of the Israel Defense Forces.svgFlag of the Israel Defense Forces.svg
navalNaval Ensign of Israel.svgNaval Ensign of Israel.svg
air forceAir Force Ensign of Israel.svgIsrael Air Force Flag.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ISR (view) ISR Israèl

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Israèl}} Israèl
  • {{flagicon|Israèl}}Israèl

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Israèl|civil}} Israèl
  • {{flagicon|Israèl|civil}}Israèl

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|ISR}}Israèl
  • {{flagcountry|ISR}} Israèl
  • {{flag|ISR}} ISR


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Israèl

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo