Cithakan:Country data Iran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Iran iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Iran.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Iran Jeneng artikel pokok (Iran)
flag alias Flag of Iran.svg Jeneng gambar (File:Flag of Iran.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1925Flag of Iran (1933-1964).svgFlag of Iran (1925).svg
1964Naval flag of Iran 1933-1980.svgNaval flag of Iran 1933-1980.svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
IRN (view) IRN Iran
IRI (view)Cithakan:Country data IRICithakan:Country data IRI

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Iran}} Iran
  • {{flagicon|Iran}}Iran

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Iran|1925}} Iran
  • {{flagicon|Iran|1925}}Iran

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|IRN}}Iran
  • {{flagcountry|IRN}} Iran
  • {{flag|IRN}} IRN


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Iran

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo