Cithakan:Country data Inggris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Inggris iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of England.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Inggris Jeneng artikel pokok (Inggris)
flag alias Flag of England.svg Jeneng gambar (File:Flag of England.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
navalEnglish White Ensign 1620.svgEnglish White Ensign 1620.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ENG (view) ENG Inggris

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Inggris}} Inggris
  • {{flagicon|Inggris}}Inggris

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|ENG}}Inggris
  • {{flagcountry|ENG}} Inggris
  • {{flag|ENG}} ENG


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Inggris

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo