Cithakan:Country data Indhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Indhi iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of India.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Indhi Jeneng artikel pokok (Indhi)
flag alias Flag of India.svg Jeneng gambar (File:Flag of India.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
BritishBritish Raj Red Ensign.svgBritish Raj Red Ensign.svg
19311931 Flag of India.svg1931 Flag of India.svg
civilCivil Ensign of India.svgCivil Ensign of India.svg
navalNaval Ensign of India.svgNaval Ensign of India.svg
air forceAir Force Ensign of India.svgAir Force Ensign of India.svg
armyFlag of Indian Army.pngFlag of Indian Army.png

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
IND (view) IND Indhi

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Indhi}} Indhi
  • {{flagicon|Indhi}}Indhi

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Indhi|British}} Indhi
  • {{flagicon|Indhi|British}}Indhi

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|IND}}Indhi
  • {{flagcountry|IND}} Indhi
  • {{flag|IND}} IND

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Indhi

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo