Cithakan:Country data Hongkong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Hongkong iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Hong Kong.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Hongkong Jeneng artikel pokok (Hongkong)
flag alias Flag of Hong Kong.svg Jeneng gambar (File:Flag of Hong Kong.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1959Flag of Hong Kong (1959–1997).svgFlag of Hong Kong 1959.svg
1955Flag of Hong Kong (1955–1959).svgFlag of Hong Kong 1955.svg
1876Flag of Hong Kong (1876–1955).svgFlag of Hong Kong 1876.svg
1871Flag of Hong Kong (1871–1876).svgFlag of Hong Kong 1871.svg
redFlag of Hong Kong 1959 (unofficial Red Ensign).svgFlag of Hong Kong 1959 (unofficial Red Ensign).svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
HKG (view) HKG Hongkong
Hong Kong, China (view) Hong Kong, China Hongkong

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Hongkong}} Hongkong
  • {{flagicon|Hongkong}}Hongkong

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Hongkong|1959}} Hongkong
  • {{flagicon|Hongkong|1959}}Hongkong

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|HKG}}Hongkong
  • {{flagcountry|HKG}} Hongkong
  • {{flag|HKG}} HKG


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Hongkong

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo