Cithakan:Country data Giri Cemeng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Giri Cemeng iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Montenegro.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Giri Cemeng Jeneng artikel pokok (Giri Cemeng)
flag alias Flag of Montenegro.svg Jeneng gambar (File:Flag of Montenegro.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1993Flag of Montenegro (1993-2004).svgFlag of Montenegro (1993-2004).svg
navalFlag of the Navy of Montenegro.svgFlag of the Navy of Montenegro.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Panji dharat bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Army ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
MNE (view) MNE Giri Cemeng
Montenégro (view) Montenégro Giri Cemeng

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Giri Cemeng}} Giri Cemeng
  • {{flagicon|Giri Cemeng}}Giri Cemeng

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Giri Cemeng|1993}} Giri Cemeng
  • {{flagicon|Giri Cemeng|1993}}Giri Cemeng

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|MNE}}Giri Cemeng
  • {{flagcountry|MNE}} Giri Cemeng
  • {{flag|MNE}} MNE

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Giri Cemeng

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo