Cithakan:Country data French Guiana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data French Guiana iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of France.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Guyana Perancis Jeneng artikel pokok (Guyana Perancis)
flag alias Flag of France.svg Jeneng gambar (File:Flag of France.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
region40pxGuyaneFlag.jpg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
GUF (view)Cithakan:Country data GUFCithakan:Country data GUF
French Guiana (view) French Guiana Guyana Perancis

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|French Guiana}} French Guiana
  • {{flagicon|French Guiana}}Guyana Perancis

Nganggo varian gendéra

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data French Guiana

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo