Cithakan:Country data Finlan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Finlan iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Finland.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Finlan Jeneng artikel pokok (Finlan)
flag alias Flag of Finland.svg Jeneng gambar (File:Flag of Finland.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
stateFlag of Finland (state).svgFlag of Finland (state).svg
navalMilitary Flag of Finland.svgMilitary Flag of Finland.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
FIN (view) FIN Finlan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Finlan}} Finlan
  • {{flagicon|Finlan}}Finlan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Finlan|state}} Finlan
  • {{flagicon|Finlan|state}}Finlan

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|FIN}}Finlan
  • {{flagcountry|FIN}} Finlan
  • {{flag|FIN}} FIN

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Finlan

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo