Cithakan:Country data Fiji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Fiji iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Fiji.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Fiji Jeneng artikel pokok (Fiji)
flag alias Flag of Fiji.svg Jeneng gambar (File:Flag of Fiji.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
colonialFlag of Fiji 1924-1970.gifFlag of Fiji 1924-1970.gif
navalNaval Ensign of Fiji.svgNaval Ensign of Fiji.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
FJI (view)Cithakan:Country data FJICithakan:Country data FJI
FIJ (view)Cithakan:Country data FIJCithakan:Country data FIJ

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Fiji}} Fiji
  • {{flagicon|Fiji}}Fiji

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Fiji|colonial}} Fiji
  • {{flagicon|Fiji|colonial}}Fiji

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Fiji

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo