Cithakan:Country data Etiopia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Etiopia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Ethiopia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Etiopia Jeneng artikel pokok (Etiopia)
flag alias Flag of Ethiopia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Ethiopia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1897Flag of Ethiopia (1897-1936; 1941-1974).svgFlag of Ethiopia (1897).svg
1975Flag of Ethiopia (1991-1996).svgFlag of Ethiopia (1975-1987, 1991-1996).svg
1987Flag of Ethiopia (1987-1991).svgFlag of Ethiopia (1987-1991).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
ETH (view)Cithakan:Country data ETHCithakan:Country data ETH

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Etiopia}} Etiopia
  • {{flagicon|Etiopia}}Etiopia

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Etiopia|1897}} Etiopia
  • {{flagicon|Etiopia|1897}}Etiopia

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Etiopia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo