Cithakan:Country data Ethiopian Empire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Ethiopian Empire iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Ethiopia (1897-1936; 1941-1974).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kakaisaran Étiopia Jeneng artikel pokok (Kakaisaran Étiopia)
shortname alias Étiopia (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Ethiopia (1897-1936; 1941-1974).svg Jeneng gambar (File:Flag of Ethiopia (1897-1936; 1941-1974).svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
oldEthiopian Pennants.svgEthiopian Pennants.svg
navalWar Ensign of Ethiopia (1955–1974).svgWar Ensign of Ethiopia (1955–1974).svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Conto panggunané

  • {{flag|Ethiopian Empire}} Ethiopian Empire
  • {{flagicon|Ethiopian Empire}}Kakaisaran Étiopia
  • {{flagcountry|Ethiopian Empire}} Étiopia

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Ethiopian Empire|old}} Ethiopian Empire
  • {{flagicon|Ethiopian Empire|old}}Kakaisaran Étiopia

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Ethiopian Empire

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo