Cithakan:Country data Dhènemarken

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Dhènemarken iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Denmark.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Dhènemarken Jeneng artikel pokok (Dhènemarken)
flag alias Flag of Denmark.svg Jeneng gambar (File:Flag of Denmark.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
stateFlag of Denmark (state).svgFlag of Denmark (state).svg
navalNaval Ensign of Denmark.svgNaval Ensign of Denmark.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
DNK (view) DNK Dhènemarken
DEN (view) DEN Dhènemarken
Praja Dhènemarken (view) Praja Dhènemarken Dhènemarken

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Dhènemarken}} Dhènemarken
  • {{flagicon|Dhènemarken}}Dhènemarken

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Dhènemarken|state}} Dhènemarken
  • {{flagicon|Dhènemarken|state}}Dhènemarken

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|DNK}}Dhènemarken
  • {{flagcountry|DNK}} Dhènemarken
  • {{flag|DNK}} DNK


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Dhènemarken

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo