Cithakan:Country data Bremen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Bremen iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Bremen.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Bremen (state) Jeneng artikel pokok (Bremen (state))
shortname alias Bremen (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of Bremen.svg Jeneng gambar (File:Flag of Bremen.svg, dipajang ing tengen)


Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
DE-HB (view)Cithakan:Country data DE-HBCithakan:Country data DE-HB

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Bremen}} Bremen
  • {{flagicon|Bremen}}Bremen (state)
  • {{flagcountry|Bremen}} Bremen

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Bremen

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo