Cithakan:Country data Bosni lan Hérzégowina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Bosni lan Hérzégowina iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Bosnia and Herzegovina.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Bosni lan Hérzégowina Jeneng artikel pokok (Bosni lan Hérzégowina)
flag alias Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Jeneng gambar (File:Flag of Bosnia and Herzegovina.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1992Flag of Bosnia and Herzegovina (1992-1998).svgFlag of Bosnia and Herzegovina (1992-1998).svg
1878Sin bandera.svgSin bandera.svg
1908Flag of Bosnia (1908).svgFlag of Bosnia (1908).svg
1945Flag of Bosnia and Herzegovina (1946-1992).svgFlag of Bosnia and Herzegovina (1946-1992).svg
SRFlag of Bosnia and Herzegovina (1946-1992).svgFlag of Bosnia and Herzegovina (1946-1992).svg
independentFlag of Independent Bosnia (1878).svgFlag of Independent Bosnia (1878).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
BIH (view) BIH Bosni lan Hérzégowina
Bosnia (view) Bosnia Bosni lan Hérzégowina
Bosnia Herzegovina (view)Cithakan:Country data Bosnia HerzegovinaCithakan:Country data Bosnia Herzegovina
Bosnia-Herzegovina (view) Bosnia-Herzegovina Bosni lan Hérzégowina
Bosnia and Herzegovina (view) Bosnia and Herzegovina Bosni lan Hérzégowina

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Bosni lan Hérzégowina

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo