Cithakan:Country data Bermudha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Bermudha iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Bermuda.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Bermudha Jeneng artikel pokok (Bermudha)
flag alias Flag of Bermuda.svg Jeneng gambar (File:Flag of Bermuda.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1910Flag of Bermuda 1910.svgFlag of Bermuda 1910.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
BMU (view) BMU Bermudha
BER (view) BER Bermudha
Bermuda (view) Bermuda Bermudha

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Bermudha}} Bermudha
  • {{flagicon|Bermudha}}Bermudha

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Bermudha|1910}} Bermudha
  • {{flagicon|Bermudha|1910}}Bermudha

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|BMU}}Bermudha
  • {{flagcountry|BMU}} Bermudha
  • {{flag|BMU}} BMU


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Bermudha

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo