Cithakan:Country data Barbadhos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Barbadhos iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Barbados.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Barbadhos Jeneng artikel pokok (Barbadhos)
flag alias Flag of Barbados.svg Jeneng gambar (File:Flag of Barbados.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1885Flag of Barbados (1870–1966).svgFlag of Barbados (1870–1966).svg
navalNaval Ensign of Barbados.svgNaval Ensign of Barbados.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
BRB (view) BRB Barbadhos
BAR (view) BAR Barbadhos

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Barbadhos}} Barbadhos
  • {{flagicon|Barbadhos}}Barbadhos

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Barbadhos|1885}} Barbadhos
  • {{flagicon|Barbadhos|1885}}Barbadhos

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|BRB}}Barbadhos
  • {{flagcountry|BRB}} Barbadhos
  • {{flag|BRB}} BRB


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Barbadhos

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo