Cithakan:Country data Argentina

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Argentina. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Argentina iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Argentina.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Argentina Jeneng artikel utama (Argentina)
flag alias Flag of Argentina.svg Image name (Image:Flag of Argentina.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
alt Flag of Argentina (alternative).svg Flag of Argentina (alternative).svg


Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
ARG (view) Flag of Argentina ARG Cithakan:Bendera arg

Conto panggunaan

  • {{flag|Argentina}}Flag of Argentina Argentina
  • {{flagicon|Argentina}}Flag of Argentina
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Argentina|alt}}Flag of Argentina Argentina
  • {{flagicon|Argentina|alt}}Flag of Argentina
Migunakaké pangalihan alias