Cithakan:Country data Argèntina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Argèntina iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Argentina.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèter Aji Werdi
alias Argèntina Jeneng artikel pokok (Argèntina)
flag alias Flag of Argentina.svg Jeneng gambar (File:Flag of Argentina.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

Labèl Flag image (40px) Image name
alt Flag of Argentina (alternative).svg Flag of Argentina (alternative).svg
1818 Flag of Argentina (1818).svg Flag of Argentina (1818).svg

Panji militèr

Panji segara bangsa iki padha karo gendéra nasionalé, mula Cithakan:Navy ngasilaké:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas {{flag|aliyas}} output {{flagcountry|aliyas}} output
ARG (view)  ARG  Argèntina

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Argèntina}} Argèntina
  • {{flagicon|Argèntina}}Argèntina

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Argèntina|alt}} Argèntina
  • {{flagicon|Argèntina|alt}}Argèntina

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|ARG}}Argèntina
  • {{flagcountry|ARG}} Argèntina
  • {{flag|ARG}} ARG

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Argèntina

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

Paramèter Andharan Jinis Status
Ora ana paramèter sing dianggo