Cithakan:Country data Amérika Konfédherasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Amérika Konfédherasi iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of the Confederate States of America (March 4, 1865).svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Amérika Konfédherasi Jeneng artikel pokok (Amérika Konfédherasi)
shortname alias Praja-Praja Konfédherasi (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of the Confederate States of America (March 4, 1865).svg Jeneng gambar (File:Flag of the Confederate States of America (March 4, 1865).svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1861aCSA FLAG 4.3.1861-21.5.1861.svgCSA FLAG 4.3.1861-21.5.1861.svg
1861bCSA Flag 21.5.1861-2.7.1861.svgCSA Flag 21.5.1861-2.7.1861.svg
1861cCSA Flag 2.7.1861-28.11.1861.svgCSA Flag 2.7.1861-28.11.1861.svg
1861CSA FLAG 28.11.1861-1.5.1863.svgCSA FLAG 28.11.1861-1.5.1863.svg
1863Second national flag of the Confederate States of America.svgSecond national flag of the Confederate States of America.svg
marinesFlag of the Confederate States Marine Corps.svgFlag of the Confederate States Marine Corps.svg
navalNaval ensign of the Confederate States of America (1863-1865).svgNaval ensign of the Confederate States of America (1863-1865).svg
armyBattle flag of the US Confederacy.svgBattle flag of the US Confederacy.svg

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji dharat sing bisa dianggo ing Cithakan:Army:

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
CSA (view) CSA Praja-Praja Konfédherasi
C.S.A. (view) C.S.A. Praja-Praja Konfédherasi
Confederate States (view) Confederate States Praja-Praja Konfédherasi

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Amérika Konfédherasi|1861a}} Amérika Konfédherasi
  • {{flagicon|Amérika Konfédherasi|1861a}}Amérika Konfédherasi

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Amérika Konfédherasi

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo