Cithakan:Coord/dec2dms/dms

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

0°00′00″

Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Purpose[besut sumber]

Converts decimal values into dms.

Usage[besut sumber]

Subtemplate of {{coord}}. Do not use directly.