Cithakan:Coor at dm/doc

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
iki dhokumentasi anak-kaca kanggo Cithakan:Coor at dm.
It contains usage information, kategori lan kontèn liya sing dudu bagéan saka cithakan artikel asli.
Kanggo mirsani cithakan artikel asliné, pirsani Cithakan:Coor at dm.

This template combines:

It lists the coordinates within the article text and at the upper-right corner of the article, just below the horizontal rule running under the article's title (in Monobook, placement in other skins varies).

See also[besut sumber]