Cithakan:Climate chart/Cara maca tabèl iklim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aksara sing ana ing larikan paling dhuwur iku cekakan saka jeneng sasi: Januari, Februari, lsp. Gambar watang muduhaké informasi: Werna biru nuduhaké cacahing présipitasi (udan, salju lsp) saben sasi, angkané jroning milimèter (liter per mèter pesagi) utawa inci. Angka abang nuduhaké suhu rata-rata padinan dhuwur lan cendhak ing saben sasi, lan watang abang nuduhaké suhu rata-rata padinan ing saben sasi. Garis tipis klawu iku 0 °C utawa 32°F, titik jendhel, kanggo orièntasi.

Maribor, Slovenia
Climate chart (panjlasan)
JFMAMJJASOND
 
 
30
 
−2
−7
 
 
34
 
−1
−7
 
 
54
 
4
−3
 
 
68
 
9
1
 
 
97
 
16
7
 
 
123
 
20
11
 
 
116
 
22
12
 
 
118
 
20
11
 
 
100
 
15
8
 
 
116
 
9
4
 
 
107
 
3
−2
 
 
84
 
0
−6
Suhu rata-rata max. lan min. jroning °C
presipitasi total jroning mm
Labuan, Malaysia
Climate chart (panjlasan)
JFMAMJJASOND
 
 
112
 
30
24
 
 
117
 
30
24
 
 
150
 
31
24
 
 
297
 
32
24
 
 
345
 
32
24
 
 
351
 
31
24
 
 
318
 
31
25
 
 
297
 
31
24
 
 
417
 
31
24
 
 
465
 
31
24
 
 
419
 
31
24
 
 
285
 
30
24
Suhu rata-rata max. lan min. jroning °C
presipitasi total jroning mm
Cuzco, Peru
Climate chart (panjlasan)
JFMAMJJASOND
 
 
163
 
20
7
 
 
150
 
21
7
 
 
109
 
21
7
 
 
51
 
22
4
 
 
15
 
21
2
 
 
5
 
21
1
 
 
5
 
21
−1
 
 
10
 
21
1
 
 
25
 
22
4
 
 
67
 
22
6
 
 
76
 
23
6
 
 
137
 
22
7
Suhu rata-rata max. lan min. jroning °C
presipitasi total jroning mm