Cithakan:Cithakan ndakik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.


Comment Sejatiné, cithakan iki migunakaké sintaksis sing prasaja banget. Nanging cithakan sing nduwèni pautan karo pesen ing ndhuwur pancèn ngandhut sintaksis esoterik.

Cithakan iki kanggo papan kanthi sintaksis esoterik (sing mung dimangertèni lan dipahami déning sapérangan wong tinentu waé).