Cithakan:Chembox

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chembox
Kejaba ditélakaké suwaliké, data ing ndhuwur kanggo
ing suhu lan tekanan standar (25°C, 100 kPa)

Sangkalan lan referensi

Chembox
ImageFile
Jeneng Sistematis conto
Kajaba dinyatakaké suwaliké, data ing dhuwur lumaku
ing kaanan standar (25 °C, 100 kPa)

Sangkalan lan referensi